Vores udvalg

planter & blomster

Planter & blomster om foråret

Foråret er en periode, der kendetegnes ud fra vækst og farver med knald på. Sammen med foråret kommer lysten til at plante og lave havearbejde i det smukke vejr. Gartneriet dyrker, så der kommer nuancer på tilværelsen. Vi sparker altid året i gang med blomster og planter til enhver smag og til inde som udebrug. 

Gartneri i Ølstykke
danske blomster dyrkes
danske agurker

Vækst i sommeren

Sommeren er lig med danske agurker. Gartneriet Nestler sætter gang i produktion og dyrkning af lækre danske agurker i massevis. Vores kendetegn for denne periode er sprøde og saftige agurker til distribution og gårdbutikken b.la.. Har du mulighed for at lægge vejen forbi vores gårdbutik, skal du helt sikkert have en agurk!

Efterår

Planter & blomster om efteråret

Efteråret betyder klargøring til vinter. Gartneriet Nestler er i denne periode fuldt optaget af at gøre klar med julestjerner og at fylde gårdbutikken op med juledekorationer og fine røde farver b.la. Vores gartnere sammenplanter og potter også op til forårets stedmoderblomster. Der er altid gang i produktionen.

Udsigt over planter i væksthus
danske agurker
Vinter

Vinter og vedligehold

Vinteren er lig med jul, værtindegaver og dekorationer. Vi fylder i denne periode gårdbutikken op med gaver, dekorationer og julestjerner i flotte farver. I gartneriet bliver sæsonens planter vedligeholdt og passet, så de står helt skarpt og i fuldt flor. 

Læg vejen forbi os

Giv en tanke med en blomst

Står du og skal til en aften i godt selskab? Du kan altid sikre dig at få en god værtindegave i hus ved at lægge vejen forbi vores gårdbutik. Her vil du opleve et unikt udvalg af brugskunst, planter og blomster til ethvert henseende.

Oplev vores hyggelige gårdbutik med et bredt udvalg af b.la danske agurker. Der er høflig selvbetjening ved alle vores besøgenes køb.