Gartneri Nordsjælland

Gartneriet Nestler er dit gartneri i Nordsjælland.
Med base i Ølstykke, tilbyder vi både distribution og salg af grøntsager, blomster og planter.
Læs mere her og kontakt os.

garnteri i nordsjælland

Distribution & salg fra dit gartneri i Nordsjælland

Gartneriet Nestler er din lokale distributør med base i Ølstykke. Vi distribuerer vores grøntsager, blomster og planter til grønthandlere, torveforretninger og til supermarkederne du kender. Produkterne i gartneriet er af den allerhøjeste kvalitet og lever i den grad op til de danske standarder. Vores kompetente gartnere i Ølstykke passer og plejer vores produkter ud fra en høj faglighed og viden i hele feltet. Er du nysgerrig, kan du se vores billeder i galleriet eller lægge vejen forbi vores gårdbutik, som rummer et udpluk af vores produktion fra gartneriet.

Planter i gartneri og gårdbutik Nestler

Gartnere i Nordsjælland i generation efter generation

Passion, lyst og dedikation er tre ord, som beskriver drivkraften bag Gartneriet Nestler. Gartneriet Nestler har eksisteret tilbage i 1950’erne og er stadig i sit bedste velgående dagen i dag.

Gartneri i nordsjælland

Tidsløst gartneri i Nordsjælland

Det hele startede tilbage i 1950’erne. Carl Nestler startede som frilandsgartner, og det var begyndelsen til Gartneriet Nestler. I 1972 skiftede Jens Erik Nestler til væksthus gartner, og efterfølgende er der udbygget flere gange. I dag er det Thomas Nestler, som driver gartneriet. Han er tredje generation, som kører gartneriet videre. Der er lagt i ovnen til mange flere, og herunder kan du se gartneriets tiltagende vækst og udvikling.

1950'erne
1972
1989
2016
Gårdbutik Nestler i 50erne
Carl Nestler som startede i 1950’erne, som frilandsgartner
Gårdbutik Nestler i 1972
1972 udbygger man og overgår til væksthus.
Gårdbutik Nestler i 1980erne
1989 bliver der igen udbygget.
Gårdbutik Nestler i 2016
2016 har gartneriet opnået et areal på 17.000 m2.
Ansatte med en mission

Kompetente gartnere i Nordsjælland

Gartneriet Nestler bliver dagligt passet af vores mange ansatte. Vi har 13 gartnere, der er uddannet og har en høj viden i det grønne felt. De sikrer altid kvalitetsproduktion.

Gartnere der kan sit kram. Vi har grønne fingre og øje for kvalitet.