Gartneriet Nestler ApS

gartneri i Ølstykke af generationer

Gartneriet Nestler er dit lokale gartneri på 3. generation, og der er lagt i ovnen til mange flere år. Familien Nestler er drivkraften bag gartneriet i Ølstykke, som er i sit bedste velgående. I gartneriet er der produktion af alt i sæsonens grøntsager, planter og blomster.

Vores udvalg

I gartneriet finder du alt, hvad hjertet begærer af grøntsager, planter og blomster. På 17.000 kvm bliver der dyrket stort som småt til enhver sans og smagsløg. Vi foretrækker kvalitet.

Gartneriets historie

Familien Nestler driver til daglig deres gartneri i Ølstykke på tredje generation, og der er lagt op til mange flere år med produktion af planter, grøntsager og blomster. Vi har en passion for det grønne felt.

Billeder fra gartneriet

Er du nysgerrig på vores brede sortiment, kan du tage et kig på vores mange billeder i galleriet. Her finder du billeder fra gartneriet, som kan inspirere dig til dit næste køb.

Grønt er godt

Alt i blomster og planter

Gartneriet er vores rum for hjemmedyrket produkter i alle afskygninger. Du finder alt lige fra en dansk agurk til smukke planter og blomster. Gartneriet i Ølstykke bliver dagligt passet af vores dygtige gartnere, der alle sammen har grønne fingre. Vi passer og plejer alt vores grønt med biologisk bekæmpelse. Vi foretrækker naturlige metoder frem for sprøjtegift, da vi tror på, at de naturlige processer, er de mest holdbare. Vi har alt, hvad hjertet begærer i sæsonens blomster, planter og grøntsager. Det handler i høj grad om kvalitet hele vejen igennem.

Gartneri i Ølstykke
Planter & blomster til ethvert formål - inde som ude

Trænger du til nyt liv, bogstaveligt talt? Vi har alverdens produkter og sorter til inde- som udendørsbrug. Det handler om dig og dine behov. Du kan være sikker på, at der kan findes blomster, planter og grøntsager fra gartneriet i vores gårdbutik, der passer til dine ønsker. 

Gartneri i Ølstykke

Et velholdt gartneri i Ølstykke

væksthusikon

17.000 kvm gartneri

Kan du forestille dig, hvordan et gartneri på 17.000 m2 ser ud? Her er et væld af smukke blomster, planter og grøntsager til enhver smag.

blomsterikon

Frø, knolde & løg

Det kræver en helt speciel viden og passion at dyrke på 17.000 kvm. Vores gartnere dyrker grønt og godt, og mestrer enhver produktion.

handskeikon

Jord & gødning

Vi tror på det autentiske, så vi dyrker med biologisk bekæmpelse. Vi vægter de naturlige processer, ligesom naturen ville have gjort det.

træikon

Bredt udvalg

Du finder alt, hvad hjertet begærer af blomster, planter og grøntsager. Vores produkter er i højeste grad passet efter danske standarder.

blomsterikon

Sæsonpræget

Enhver sæson har hvert sit kendetegn. Vi håndterer forår som efterår og de hertilliggende unikke planter, blomster og grøntsager.

grøntsagsikon

Gårdbutik Nestler

Se vores udvalg af spændende brugkunst, blomster og planter. Find din næste værtindegave eller forkæl dig selv med en plante til stuen.

Læg vejen forbi vores gartneri i Ølstykke

Lidt friskt til hjemmet?

Køb en blomst til en du holder af eller dig selv. Få et friskt pust af natur og oplev hyggen ved blomster og planter i hjemmet. Slå et smut forbi vores gårdbutik og lad dig inspirere.

Det er nu 3. generation, og der er lagt i ovnen til mange flere