brugskunst, planter og grøntsager
- se vores udvalg

Grøntsager

Hjemmedyrkede grøntsager

Gartneriet står for produktionen af alle vores grøntsager. Vores grøntsager dyrkes efter naturlig bekæmpelse, da vi ønsker autentiske produkter, som naturen ville have skabt dem. I vores gårdbutik vil du finde et udpluk af sæsonens grøntsager. Vi er specielt kendt for vores store dyrkning af agurker b.la. Læg vejen forbi gårdbutikken. Skal du have friske grøntsager med hjem?

Blomster & planter

Et attraktivt udvalg

Gårdbutikken Nestler rummer alt i sæsonens smukke planter og blomster. Du vil finde store som små og klassiske som sjældne. Vores blomster og planter kommer direkte fra vores gartneri, hvor de bliver dyrket under de bedste forhold. Der er blomster og planter til indendørsbrug, lige så vel som der er til udendørsbrug. Skal du have en gave med hjem til dig eller din kære? Vi har blomster og planter, der passer til enhver lejlighed! 

Brugskunst & indretning

Interiør til boligen

Gårdbutikken har et bredt udvalg af krukker, planter, diverse zinkbaljer og meget mere! Du kan gøre dit næste boligfund i vores butik, lige så vel som du kan være sikker på at finde den perfekte værtindegave. Kom forbi og køb dét, du lige står og mangler, eller lad dig blot inspirere af gårdbutikkens hyggelige atmosfære og mange produkter. Vi ser frem til dit næste besøg.

Læg vejen forbi butikken

Besøg vores hyggelige gårdbutik i Ølstykke i Nordsjælland

Kom forbi og besøg vores hyggelige gårdbutik i Ølstykke. Vi har altid et bredt sortiment af blomster, brugskunst og meget andet. Ved at trykke på knappen herunder får du direkte rutevejledning til gårdbutikken. Vi har gode parkeringsforhold ude foran butikken.

Kom forbi i åbningstiderne 09-17. Vi har åbent hele året!

Copyright © 2024 All Rights Reserved Gartneriet Nestler ApS

Åbningstider: 09:00 - 17:00 HELE ÅRET | Lillevang 1, 3650 Ølstykke

MobilePay logo