Gårdbutik Nestler

Dét du lige står og mangler

Alt hvad hjertet begærer

Gårdbutikken Nestler rummer alt, hvad hjertet begærer af planter, blomster og brugskunst. Du finder oven i købet et udpluk af vores hjemmedyrkede grøntsager, der høstes friskt fra gartneriet. Alle gårdbutikkens blomster, planter og grøntsager er hjemmedyrkede og under de bedste forhold. Kom forbi gårdbutikken og lad dig inspirere af vores brede udvalg. Eventuelle betalinger foregår ved selvbetjening, som kan ske i form af enten mobilepay eller kontant. 

Gårdbutik i Ølstykke
Værtindegave, Mors dag, Fars dag
- vi har noget til enhver lejlighed

Gårdbutikken Nestler rummer gaver til enhver anledning. Sving forbi gårdbutikken, eller tag et kig i galleriet og se et udpluk af de mange fund, du kan finde i vores hyggelige gårdbutik.

Kort om Nestler Gårdbutik

Gartneriets efterfølger

Gårdbutikken Nestler er vores gårdbutik, som rummer et udpluk af vores brede produktion i gartneriet. Vi udvælger altid sæsonens mest attraktive råvarer og planter til vores butik. Kom forbi gårdbutikken og gør dit næste boligfund, gavekøb eller lignende.

Gårdbutikken Nestler er vores butik, som rummer alt i brugskunst, planter og blomster. Vi supplerer butikken med de lækreste råvarer fra gartneriet. Kom forbi og oplev gårdbutikkens hyggelige atmosfære. Det er det oplagte besøg, hvis du mangler en værtindegave, en blomst til stuen eller en frisk grøntsag til aftensmaden. Lad dig inspirere af vores brede sortiment.

Gårdbutikken har åbent 09.00-17.00 alle dage hele året rundt. Vi driver butikken af ren og skær lyst. Vi hygger omkring vores gårdbutik, og sørger for, at den altid suppleres med sæsonens friske grøntsager, blomster og planter fra gartneriet. Der er gode parkeringsforhold ude foran butikken.
Eventuel betaling sker ved selvbetjening, enten via mobilepay eller kontant.

Læg vejen forbi butikken

Find vej til gårdbutikken

Besøg vores hyggelige gårdbutik i Ølstykke. Vi har altid et bredt sortiment af blomster, brugskunst og meget andet. Ved at trykke på knappen herunder får du direkte rutevejledning til gårdbutikken.

Drej ind forbi gårdbutikken og oplev den hyggelige atmosfære. Åbent mellem 09-17 alle dage.

Copyright © 2024 All Rights Reserved Gartneriet Nestler ApS

Åbningstider: 09:00 - 17:00 HELE ÅRET | Lillevang 1, 3650 Ølstykke

MobilePay logo